Skip to main content

Logomon näyttely 6.-7.11.2024

Turun Lääketiedepäivien kaksipäiväinen näyttely ja koulutustilaisuus on Varsinais-Suomen merkittävin lääkäreiden jatko- ja täydennyskoulutustapahtuma.

Ajankohta ja paikka
Logomo 6.-7.11.2024, Junakatu 9, Turku

Kävijäkohderyhmät
lääkärit ja 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat

Lisätietoja näyttelystä, näyttelyn rakentamisesta ja yhteistyökumppaneista

Näyttelyalue ja näytteilleasettaminen

Näyttelyalue jaetaan kahteen osaan:

  • reseptilääkealueeseen paikat 40-63
  • ei-reseptilääkealueeseen paikat 1-39 ja 65-77

Logomon näyttelyalueen kartta ruudutettu, 1 ruutu = 1 m x 1 m

Näyttelyn aikataulu: rakentaminen, aukiolo ja purkaminen

Näyttely on avoinna:
Keskiviikkona 6.11. klo 8.30–16.00
Torstaina 7.11. klo 8.30–16.00
Yleisösisäänkäynti avataan ja suljetaan kurssiaikataulun mukaisesti.

Rakennusaika:
Tiistaina 5.11. klo 7-21

Purkuaika:
Torstaina 7.11. klo 17.00-24.00
Huom. Osastojen pienimuotoinen pakkaaminen voidaan aloittaa klo 16.00, mutta osastojen suuremman purkamisen saa aloittaa vasta viimeistenkin luentojen loputtua klo 17.00.

Näyttelyrakentaminen - TILAUSLOMAKE - Turun Messukeskuksen Rakennuspalvelut

Näyttelyosastot tulee rajata asianmukaisin rakentein. Osaston rakenteet tai kalusteet eivät saa häiritä viereisiä osastoja, eikä ylittää osastolle varattua aluetta. Osaston tulee olla huoliteltu kaikkiin suuntiin, jotta näkymä on siisti yleisölle päin.
Vakiokorkeuden 250 cm ylittävät rakenteet ovat mainostilaa, josta laskutetaan 350 e. Yli 250 cm korkeat rakenteet on hyväksytettävä 45 päivää ennen näyttelyn alkua lähettämällä piirroksen Turun Messukeskuksen Rakennuspalveluihin. Näytteilleasettaja huolehtii osastonsa rakentamisesta, somistamisesta ja siivouksesta sekä siitä, että rakenteet ovat riittävän lujia, siistejä ja turvallisia. Näytteilleasettaja on itse vastuussa osastonsa rakentamisesta ja somistuksesta tulleen jätteen toimittamisesta osastolta ja sen ympäristöstä järjestäjän varaamille jätelavoille. Näytteilleasettaja ei saa ilman sopimusta käyttää hyväkseen toisen näytteilleasettajan rakentamia väliseiniä. Näytteilleasettajat eivät saa rakentaa tai esitellä tuotteitaan siten, että se aiheuttaa ruuhkautumista käytävällä tai häiriötä naapuriosastoille tai yleisölle.

Näytteilleasettaja vastaa osastojen sähkö-, siivous- ja ripustustarpeiden tilauksesta osastolleen. Logomon langaton verkko on kaikkien tapahtumavieraiden ja näytteilleasettajien käytössä maksutta koko tapahtuman ajan. Langallinen yhteys on etukäteen tilattava maksullinen palvelu. Turun Messukeskus laskuttaa sähköt, ripustukset, siivoukset ja langallisen verkon tapahtuman jälkeen.

Kaikki tilaukset (kalusteet, osastopaketit, sähkö, siivous, langallinen verkko) tehdään Turun Messukeskukseen viim. 3 viikkoa ennen tapahtumaa aineistot@turunmessukeskus.fi.

Huom. Tilatessa ripustuspisteitä, ketjunostimia, suurempia voimavirtoja tai langallista nettiä, ota ennen tilausta yhteyttä tuotanto@logomo.fi.

TILAUSLOMAKE
näyttelyrakentajan Turun Messukeskuksen Rakennuspalvelun tilauslomake muut kalusteet, rakenteet, somisteet, sähkö ja siivous tilaus viimeistään 21.10.

Palautuspäivän jälkeen tehtäviin tilauksiin lisätään 30 % hinnan korotus kaikkiin tuotteisiin, joten tilaa ajoissa!

Lisätietoja messurakentamisesta: aineistot@turunmessukeskus.fi
tuotantokoordinaattori Jesse Kujamäki, puh. 044 7222 505, jesse.kujamaki@turunmessukeskus.fi tai hallimestari Markku Lempinen, puh. 040 742 7930

Kahvi- ja lounaslipukkeet sekä muu tarjoilu - TILAUSLOMAKE - Logomo Kitchen

Logomo Kitchen tilaukset, ruokailu- ja kahvilapalvelut

Logomon ravintolapalvelut Logomo Kitchen ravintola palvelee lounasravintolana ja hoitaa tapahtumien tarjoilut ammattitaitoisesti.

Näyttelyosastolla voi tarjota omia paperipäällisiä karkkeja ja lisäksi osastolla voi maistattaa yrityksen omia tuotteita mikäli se liittyy ko. yrityksen toimintaan. Logomolla on yksinoikeus kaikkiin muihin ravintolapalveluihin ja näin ollen  kaikki muut tarjoilut osastolle, lounasluennoille (myös alkoholitarjoilu) tms. tulee tilata etukäteen Logomon myyntipalvelusta.

Voit tilata ao. linkeistä etukäteen lounas- tai kahvilipukkeet, jotka käyvät Logomo Kitchenissä 5.-7.11.2024. Lipukkeet laskutetaan tilatun määrän, ei kulutuksen mukaan. Lipukkeet voidaan joko laskuttaa tai voit maksaa ne noudon yhteydessä.

Lisäksi voit tehdä tilauksen haluamistasi tuotteista messuosastolle. Kuvaathan mahdollisimman selkeästi mitä tarjoiluja haluat, monelleko hengelle ja mihin aikaan. Olemme sinuun yhteydessä mikäli tarvitsemme tarkennusta tietoihin.

Lipukkeet ovat noudettavissa Logomo Kitchenistä tiistaina 5.11. tai keskiviikkona 6.11. klo 9-16.

Teethän tilauksesi viimeistään torstaina 2.11. klo 16.00 mennessä!

Lisätiedot:
myynti@logomo.fi, puh. 029 123 4808

TILAUKSET:
⇒ Lipuketilaukset, maksu heti verkkokaupassa (Verifone) tai maksu noudettaessa lipukkeet 

⇒ Lipuketilaukset laskutuksella tai tarjoilutilaukset messupisteille

Lisäinfoa näytteilleasettajille

⇒ INFO Logomo, Logomo Kitchen ja Turun Messukeskus Rakennuspalvelut
⇒ Infoa näytteilleasettajalle (iltajuhlalipputilaukset, näytteilleasettajakortit yms.) julkaistaan 8/2024

Tule mukaan näytteilleasettajaksi!

Turun 41. Lääketiedepäivät järjestetään 6.-7.11.2024 Logomossa ja näyttelyosastojen myynti aloitetaan maalis-huhtikuun aikana. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää näyttelyyn osallistumisesta sekä osastopaikoista. Näyttelyalue tullaan jakamaan reseptilääke- ja ei-reseptilääkealueeseen.

Haluamme toivottaa kaikki näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi tekemään yhdessä Turun Lääketiedepäiviä kanssamme!

Haluan lisätietoja