Päivien SISÄLTÖ ja ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksellinen osuus koostuu luennoista ja pienryhmätyöskentelystä. Tämän lisäksi lääketiedepäiviin kuuluvat erottamattomasti oheisohjelmana avajaiset sekä iltajuhla, unohtamatta tietenkään lääketieteellistä näyttelyä. Tapahtuma tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tapahtuma on lääkärien, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijoiden ja muiden lääkealan vaikuttajien valtakunnallinen kohtaamispaikka.

Netti-ilmoittautuminen alkaa lauantaina 15.8.2020 kts. osallistumismaksut alla. Osallistujahintoihin lisätään 30 e 31.10.2020 jälkeen. Luentosalit ovat erikokoisia ja salit varataan osallistujamäärän mukaan kutakin sessiota varten. Siksi on hyvin tärkeää, että osallistujat ilmoittavat, mihin sessioihin aikovat ensisijaisesti osallistua.

Kurssit »
Oheisohjelma »
Ilmoittaudu »

SISÄÄNPÄÄSY

Kaikki lääkärit, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat ja lääkkeenmääräämisoikeuden omaavat alan ammattilaiset ovat tervetulleita tutustumaan veloituksetta näyttelyyn, vaikka eivät osallistuisikaan maksullisille kursseille. Sisäänpääsy näyttelyyn sekä luennoille edellyttää rekisteröitymistä. Näyttelykävijä ei pääse kursseille, vaan niille tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittauduttuasi kurssille, saat tulostettavan rintamerkin, joka oikeuttaa myös näyttelyyn. Rintamerkit lähetetään viikkoa ennen osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin. Rintamerkit skannautetaan sisääntullessa ja luentosalien ovilla.

Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.

Lounas ja lounasluennot

Logomon lounasluennoille ilmoittaudutaan suoraan lounasluennon järjestävälle näytteilleasettajalle erillisellä ilmoittautumislomakkeella kuin päivien koulutuksiin. Lounasluentopaikkoja on rajoitetusti.

HUOM! Mikäli osallistut lounasluennolle, ethän varaa koulutuksiin ilmoittautuessasi Turun Lääketiedepäivien tarjoamaa lounasta samalle päivälle.

ILMOITTAUDU LOUNASLUENNOILLE »

OSALLISTUMIS-
MAKSUT

160 € 1 päivä
200 € 2 päivää
Eläkeläisalennus -50%
31.10. jälkeen hintoihin lisätään 30 €.
Osallistumismaksuun sisältyy luentolyhennelmäkirja ja ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen varattu näyttelyalueella tarjottava buffetlounas klo 11.30-13.30. Kahvi omakustanteinen.

4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat veloituksetta, lounas ja kahvi omakustanteiset. Logomo Kitchenistä tapahtuma-alueelta voi ostaa omakustanteisesti lounasta, kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista sekä ja makeaa.

Voit maksaa osallistumisesi Paytrail-maksutavoilla (kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen tai Paytrail-tili, mobiilina myös Mobilepay) tai yritys/työnantajalaskutuksella ilmoittautumisten perusteella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Peruutus- ja osallistujamuutosmaksu 10€.

NÄIN TULET LOGOMOON

Huomioithan, että pysäköintitilaa on Logomon läheisyydessä rajallisesti, joten pyytäisimme saapumaan kevyen liikenteen väyliä pitkin, kimppakyydeillä tai julkisilla kulkuneuvoilla mikäli mahdollista. Lisää tietoa Logomon sivuilta.

Logomon opaskartta

Alla olevasta kartasta löydät Logomon pysäköintialueet, sisäänkäynnit, tärkeimmät tapahtuma- ja toimitilat, sekä lähimmät linja-autopysäkit, sekä rautatie- ja linja-autoasemien sijainnit.

Huom! Logomon liikennejärjestelyt muuttuvat väliaikaisesti kävelysillan rakennustöiden takia. Tämän vuoksi kulku Logomon ympäri on estetty. Lisätietoa löytyy täältä.

Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.

ERIKOISTUMISKOULUTUS JA TODISTUKSET

Luennot on anottu erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi ohjelmassa erikseen merkityille erikoisaloille. Anotut erikoisalat ja tuntimäärät on mainittu kunkin ohjelman yhteydessä. Turun Lääketiedepäivillä on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Viivakoodilla varustettu rintamerkki luetaan luentosalin ovella. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen.

Majoitus

Majoitusvaraukset 16.10.2020 mennessä:
varaustunnus TLTP2020

Original Sokos Hotel Wiklund
1HH/vrk – 105€
2HH/vrk – 125€
Eerikinkatu 11, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. 020 123 4600
(varauksessa mainittava hotellin nimi)

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
1HH/vrk – 115€
2HH/vrk – 135€
Humalistonkatu 2, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. 020 123 4600
(varauksessa mainittava hotellin nimi)

Radisson Blu Marina Palace
1HH/vrk – 118€
2HH/vrk – 138€
Linnankatu 32, 20100 Turku
Reservation.Finland@RadissonBlu.com
p. 020 1234 700

Scandic Plaza
1HH/vrk – 104€
2HH/vrk – 124€
Yliopistonkatu 29, 20100 Turku
plaza.turku@scandichotels.com
p. 02 33200

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät:
Turunmaan Duodecim-seura ry
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin asia? Vastaus voi löytyä alta!

Usein kysytyt kysymykset

Tulen keskiviikon kursseille ja aion käydä myös näyttelyssä. Pitääkö näyttelyyn ilmoittautua erikseen?
Näyttelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli olet netin kautta ilmoittautunut – osallistuminen yhtenä päivänä.

Tulen vain näyttelyyn. Pitääkö minun ilmoittautua?
Ilmoittaudu verkkosivuilla valitsemalla etusivulta ”näyttelykävijä” kun ilmoittaudut pelkästään näyttelyyn. Näyttely on kohderyhmälle maksuton. Voi myös ilmoittautua paikan päällä ilmoittautumispisteessä.

Miten saan laskun työnantajalleni?
Valitsemalla maksutavaksi yritys-/työnantajalaskutus. Tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Huomio, että mikäli haluat myös iltajuhlalipun, lunasta ne omakustanteisesti erikseen.

Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Vastaamalla sähköpostiisi tulleeseen osallistumisvahvistukseen pystyt kertomaan muutokset. Muista myös perua osallistumisesi sähköpostiin turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi, jos et pääsekään tulemaan. Peruutus- ja osallistujamuutosmaksu 10€. Peruutusehdot löytyvät tilauslomakkeelta.

Miten ostan iltatilaisuuksiin liput?
Voit ostaa liput samalla kun ilmoittaudut mikäli maksat kaiken itse, valitset vain haluamasi liput ilmoittautumislomakkeelta. Mikäli työnantaja maksaa ilmoittautumisesi voi ostaa iltajuhlaliput omakustanteisesti ilmoittautumislomakkeen yläosassa olevasta erillisestä linkistä. Liput voit noutaa Logomosta ilmoittautumispisteestä keskiviikkona klo 10.00 jälkeen tai iltajuhlapaikan ovelta klo 18.30-19.30. Liput kannattaa ostaa ennakkoon, koska tilaisuudet ovat suosittuja. Emme lunasta ostettuja iltalippuja takaisin.

Miten pääsen sisään Logomoon?
Tulostamalla sähköpostiisi tulleen rintamerkin nopeutat sisäänpääsyäsi. Jos olet hukannut viestin, rintamerkki voidaan tulostaa sinulle Logomon ilmoittautumispisteessä. Sisäänkäynti tapahtuu Teatro-ovesta.

Miten saan todistuksen osallistumisestani kurssille?
Mennessäsi kurssisaliin sinut rekisteröidään kurssille. Kurssin jälkeen sähköpostiisi tulee palautekysely, johon vastaamalla saat paluuviestinä todistuksen.

Miten voin peruuttaa osallistumiseni?
Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti osallistumismaksun ja mahdollisen iltajuhlalipun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 7 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman osallistumismaksun. Tilattuja iltajuhlalippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.