Skip to main content

Päivien SISÄLTÖ ja ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksellinen osuus koostuu luennoista ja pienryhmätyöskentelystä. Tämän lisäksi lääketiedepäiviin kuuluvat erottamattomasti oheisohjelmana avajaiset sekä iltajuhla, unohtamatta tietenkään lääketieteellistä näyttelyä. Tapahtuma tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tapahtuma on lääkärien, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijoiden ja muiden lääkealan vaikuttajien valtakunnallinen kohtaamispaikka.

Netti-ilmoittautuminen alkaa 15.8.2024 kts. osallistumismaksut alla. Osallistujahintoihin lisätään 50 e 31.10.2024 jälkeen. Luentosalit ovat erikokoisia ja salit varataan osallistujamäärän mukaan kutakin sessiota varten. Siksi on hyvin tärkeää, että osallistujat ilmoittavat, mihin sessioihin aikovat ensisijaisesti osallistua.

Kurssit »
Oheisohjelma »
Ilmoittaudu »

SISÄÄNPÄÄSY

Kaikki lääkärit, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat ja muut alan ammattilaiset ovat tervetulleita tutustumaan veloituksetta näyttelyyn, vaikka eivät osallistuisikaan maksullisille kursseille. Sisäänpääsy näyttelyyn sekä luennoille edellyttää rekisteröitymistä.

Näyttely on jaettu kahteen alueeseen:

  • reseptilääkealue
  • ei-reseptilääkealue

Näyttelyalueella liikkujan, joka ei ole ilmoittautunut luennoille tulee ilmoittautua erikseen ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittauduttuasi kurssille, saat tulostettavan rintamerkin, joka oikeuttaa myös näyttelyyn. Rintamerkit lähetetään viikkoa ennen osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin. Rintamerkit skannautetaan sisääntullessa ja luentosalien ovilla.

Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.

Lounas ja lounasluennot

Logomon lounasluennoille ilmoittaudutaan suoraan lounasluennon järjestävälle näytteilleasettajalle erillisellä ilmoittautumislomakkeella kuin päivien koulutuksiin. Lounasluentopaikkoja on rajoitetusti.

HUOM! Mikäli osallistut lounasluennolle, ethän varaa koulutuksiin ilmoittautuessasi Turun Lääketiedepäivien tarjoamaa lounasta samalle päivälle.

Logomon ruoka- ja juomatarjoiluista vastaa Logomo Kitchen. Näyttelyvieraat ja kurssiosallistujat voivat halutessaan ostaa omakustanteisesti Logomo Kitchenistä tapahtuma-alueelta lounasta, kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista sekä ja makeaa. Logomo Kitchen palvelee molempina päivinä klo 8.00-16.00.

ILMOITTAUDU LOUNASLUENNOILLE »

OSALLISTUMISMAKSUT

180 € 1 päivä
220 € 2 päivää
Eläkeläisalennus -50%
31.10. jälkeen hintoihin lisätään 50 €.
Osallistumismaksuun sisältyy ilmoittautumisen yhteydessä
etukäteen varattu näyttelyalueella tarjottava buffetlounas klo 11.30-13.30. Kahvi omakustanteinen.

4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat veloituksetta, lounas ja kahvi omakustanteiset. Logomo Kitchenistä tapahtuma-alueelta voi ostaa omakustanteisesti lounasta, kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista sekä makeaa. Logomo Kitchen palvelee molempina päivinä klo 8.00-16.00.

Voit maksaa osallistumisesi Paytrail-maksutavoilla (kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen tai Paytrail-tili, mobiilina myös Mobilepay) tai yritys/työnantajalaskutuksella ilmoittautumisten perusteella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Peruutus- ja osallistujamuutosmaksu 10€.

NÄIN TULET LOGOMOON

Pyydämme Logomoon saapuvia huomioimaan, että alueella on vain rajallinen määrä parkkipaikkoja. Suosittelemmekin saapumaan Logomolle kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, sillä kaikilla Logomon parkkialueilla on yhteensä noin 350 parkkipaikkaa. Pyydämme myös huomioimaan uuden tilavan P8-paikoitusalueen Logomon sillan kupeessa – sisäänajo Ratapihankadulta. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa luottokortilla, kolikoilla, Easypark- (alue 926) tai Parkman-sovelluksilla.

Lisää Logomoon saapumisesta ja pysäköinnistä Logomoon saapuminen ja Logomon pysäköinti.

Alla olevasta kartasta löydät Logomon pysäköintialueet, sisäänkäynnit, tärkeimmät tapahtuma- ja toimitilat, sekä lähimmät linja-autopysäkit, sekä rautatie- ja linja-autoasemien sijainnit. Klikkaa karttaa, mikäli haluat katsella kuvaa suurempana.

ERIKOISTUMISKOULUTUS JA TODISTUKSET

Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan ammatillisen jatkokoulutuksen toimikunnan hyväksymät erikoislääkärikoulutukseen luettavat teoreettiset kurssimuotoiset koulutukset on merkitty kunkin luennon kohdalle erikseen.

Turun Lääketiedepäivillä on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. QR-koodilla varustettu rintamerkki luetaan luentosalin ovella. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen.

Majoitus

Original Sokos Hotel Wiklund
1HH/vrk – 120€
2HH/vrk – 140€
Eerikinkatu 11, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. +358 300 870 000

Varaukset 7.10.2024 mennessä!
Varauksessa mainittava hotellin nimi sekä varaustunnus TLTP2024

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
1HH/vrk – 125€
2HH/vrk – 145€
Humalistonkatu 2, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. +358 300 870 000

Varaukset 7.10.2024 mennessä!
Varauksessa mainittava hotellin nimi sekä varaustunnus TLTP2024

Scandic Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6, 20100 Turku
hamburgerbors@scandichotels.com
p. +358 2 4782 1700

Alennus päivän majoitushinnasta, tee varaus
http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=XXX
Varauskoodilla FIARB

Radisson Blu Marina Palace
1HH/vrk – 123€
2HH/vrk – 143€
Linnankatu 32, 20100 Turku
Reservations.Finland@RadissonBlu.com
p. +358 300 870 010

Varaukset 7.10.2024 mennessä!
Varauksessa mainittava hotellin nimi sekä varaustunnus TLTP2024

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät:
Turunmaan Duodecim-seura ry
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin asia? Vastaus voi löytyä alta!

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Tulen keskiviikon kursseille ja aion käydä myös näyttelyssä. Pitääkö näyttelyyn ilmoittautua erikseen?
Näyttelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli olet netin kautta ilmoittautunut kursseille – osallistuminen yhtenä päivänä.

Tulen vain näyttelyyn. Pitääkö minun ilmoittautua?
Ilmoittaudu verkkosivuilla valitsemalla etusivulta ”näyttelykävijä” kun ilmoittaudut pelkästään näyttelyyn. Näyttely on kohderyhmälle maksuton. Voi myös ilmoittautua paikan päällä ilmoittautumispisteessä.

Miten saan laskun työnantajalleni?
Valitsemalla maksutavaksi yritys-/työnantajalaskutus. Tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Huomio, että mikäli haluat myös iltajuhlalipun, lunasta ne omakustanteisesti erikseen.

Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Vastaamalla sähköpostiisi tulleeseen osallistumisvahvistukseen pystyt kertomaan muutokset. Muista myös perua osallistumisesi sähköpostiin info@turunlaaketiedepaivat.fi, jos et pääsekään tulemaan. Peruutus- ja osallistujamuutosmaksu 10€. Peruutusehdot löytyvät tilauslomakkeelta.

Miten ostan iltatilaisuuksiin liput?
Voit ostaa liput samalla kun ilmoittaudut mikäli maksat kaiken itse, valitset vain haluamasi liput ilmoittautumislomakkeelta. Mikäli työnantaja maksaa ilmoittautumisesi voi ostaa iltajuhlaliput omakustanteisesti ilmoittautumislomakkeen yläosassa olevasta erillisestä linkistä. Liput voit noutaa Logomosta ilmoittautumispisteestä keskiviikkona klo 10.00 jälkeen tai iltajuhlapaikan ovelta klo 18.30-19.30. Liput kannattaa ostaa ennakkoon, koska tilaisuudet ovat suosittuja. Emme lunasta ostettuja iltalippuja takaisin.

Miten pääsen sisään Logomoon?
Tulostamalla sähköpostiisi tulleen rintamerkin nopeutat sisäänpääsyäsi. Jos olet hukannut viestin, rintamerkki voidaan tulostaa sinulle Logomon ilmoittautumispisteessä. Sisäänkäynti tapahtuu Teatro-ovesta.

Miten saan todistuksen osallistumisestani kurssille?
Mennessäsi kurssisaliin sinut rekisteröidään kurssille. Kurssin jälkeen sähköpostiisi tulee palautekysely, johon vastaamalla saat paluuviestinä todistuksen.

Miten voin peruuttaa osallistumiseni?
Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti osallistumismaksun ja mahdollisen iltajuhlalipun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 7 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (info@turunlaaketiedepaivat.fi). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman osallistumismaksun. Tilattuja iltajuhlalippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.