Info

Hyvä näytteilleasettaja ja yhteistyökumppanimme,

Olemme käyneet pitkät ja raskaat keskustelut Turun Lääketiedepäivien 2020 järjestämisen tiimoilta. Toivomme, ja uskommekin, että marraskuussa Turun Lääketiedepäivien aikaan koronaepidemia on jo laantunut. Mutta vaikka tilanne tuolloin​ olisikin rauhallinen, niin katsomme, että terveydenhuollon kannalta kriittisesti tärkeän tahon joukkokokoontuminen on liian suuri riski otettavaksi ja mahdolliset karanteeniseuraukset liian kova hinta maksettavaksi tapahtuman järjestämisestä. Jälkiseuraamukset voisivat pahimmillaan varjostaa tapahtumaa vielä pitkään.

Siksi olemme raskain sydämin päättäneet siirtää koulutustilaisuutemme vuodella eteenpäin marraskuuhun 2021. Meille tapahtuman järjestäjinä osallistujien, kutsuvieraiden, luennoitsijoiden, näytteilleasettajien, henkilökunnan sekä yhteistyökumppaneiden turvallisuus on kuitenkin kaikki kaikessa.

Harkitsimme myös koko tilaisuuden muuttamista etätapahtumaksi, mutta vuosikymmenten kokemuksella tiedämme, että Turun Lääketiedepäivien olennainen osa ja suuri ilo ovat spontaanit kohtaamiset ja keskustelut luennoilla, näyttelyssä ja iltatapahtumissa. Keskiviikolle 4.11.2020 on kuitenkin vielä suunnitteilla pienimuotoisempi etäkoulutus joistakin tämän vuoden ohjelmaan valikoituneista ajankohtaisista aiheista.

Pahoittelemme syvästi, että kaikki se työ, jonka olette jo tehneet valmistautuessanne osallistumaan tapahtumaamme, tuntuu nyt valuvan hukkaan. Toivomme kuitenkin, että tästä takaiskusta huolimatta haluaisitte vielä tulevaisuudessakin osallistua näytteilleasettajina ja yhteistyökumppaneinamme Turun Lääketiedepäiville!

Teillä on mahdollisuus pitää tämän vuoden varauksenne voimassa myös ensi vuonna osastopaikan ja mahdollisen muun yhteistyön osalta. Pyydämmekin teitä vahvistamaan turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi, mikäli haluatte pitää varauksen voimassa vuodelle 2021.

Odotamme innolla ensi vuotta nähdäksemme teidät jälleen Turun Logomossa 10.-11.11.2021!

Parhain terveisin,

Turun Lääketiedepäivien järjestelytoimikunta

Kurssit »
Oheisohjelmat »

Ilmoittautumislomake vuodelle 2021

  Varaan Turun Lääketiedepäiville 2021 seuraavasti:

  Näyttelyosasto (lattiapinta-ala ilman rakenteita ja kalusteita)
  Näyttelypaikka nro: Mikäli ei vapaana muita vaihtoehtoja, nro:

  Näyttelyosaston koko:
  Yhteensä m2:

  Oikeus muutoksiin näyttelyalueella (pohjakartta) pidätetään. Näyttelypaikan (pelkkä lattiapinta-ala) hinta on alk. 190 €/neliö ilman rakenteita ja kalusteita. Pieniä muutoksia pohjakarttaan voidaan tehdä erityistoivomusten mukaisesti.

  Näyttelyalueen hinnat ovat dynaamiset eli ne nousevat päivien lähestyessä:
  Huom. pelkkä lattiapinta-ala, ei sis. seiniä, rakenteita tai kalusteita

  30.6.2021 saakka 190€ / neliömetri
  31.8.2021 saakka 210€ / neliömetri
  1.9.2021 jälkeen 230€ / neliömetri

  Mikäli osallistuminen peruutetaan kun tapahtumaan on vähintään 60 pv aikaa veloitetaan 50% osallistumismaksusta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 60 pv ennen tapahtumaa tai myöhemmin järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli ilmoittautuminen tapahtumaan on tehty 30 vuorokautta ennen tapahtuman alkua, on varaus sitova ilmoittautumispäivästä lukien.

  Järjestävä taho Turunmaan Duodecim-seura on verottajan päätöksellä yleishyödyllinen yhdistys ja alv:sta vapaa. Jos kuitenkin myöhemmin lainmuutoksen, verottajan kannanmuutoksen tai oikeuskäytännön muutosten johdosta tilanne muuttuu, yhdistyksellä on oikeus laskuttaa alv jälkikäteen.

  Lounasluento ke 10.11.2021 (tilavuokra ilman tarjoilua)
  3500€ (max. 150 henkeä ke)3000€ (max. 100 henkeä ke)

  Lounasluento to 11.11.2021 (tilavuokra ilman tarjoilua)
  3500€ (max. 150 henkeä to)3000€ (max. 100 henkeä to)

  Luentolyhennelmäkirjassa ja näyttelyaluekartoissa haluamme yrityksestämme käytettävän nimeä:

  Olemme kiinnostuneita ennakko-ohjelman mainospaikasta, ottakaa meihin yhteyttä (deadline 15.6.).

  Olemme kiinnostuneita pääyhteistyökumppanuudesta, ottakaa meihin yhteyttä.

  Yrityksen tiedot  Turun XXXVII Lääketiedepäivillä 9.-11.11.2021 sitoudumme noudattamaan näyttelyn pystyttämisessä järjestäjien ja Logomon antamia ohjeita.