virtuaalinäyttely 10.-11.11.2021

Tule mukaan näytteilleasettajaksi lääketieteelliseen virtuaalinäyttelyyn!

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää virtuaalipäivien yhteistyö- ja näytteilleasettajapaketeista. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Saat myös halutessasi 1.6.2021 pidetyn näytteilleasettajainfon tallenteen, jossa esitellään tapahtuma-alustaa tarkemmin.

Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja. Siksi järjestämme Turun Lääketiedepäivät virtuaalisesti 10.-11.11.2021. Haluamme taata varman, mutta pöpövapaan lääketiedetapahtuman näytteilleasettajille sekä osallistujille. Aikaisella markkinoinnilla ja hyvin tehdyllä tapahtumatoteutuksella voimme yhdessä tehdä loistavan virtuaalisen kohtaamispaikan niin näytteilleasettajille kuin osallistujillekin.

Vaikka poikkeusolojen vuoksi emme normaalissa määrin voi kohdata kasvotusten, hyvät tulokset etäyhteyksien toimivuudesta luovat vahvan uskon siihen, että myös virtuaaliset kohtaamiset merkitsevät. Virtuaalitapahtuma ei korvaa tulevaisuudessakaan perinteisiä fyysisiä tapahtumia, mutta se mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille ja paikan ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä luoda niitä lisää.

Haluamme toivottaa kaikki näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi tekemään yhdessä Turun virtuaalisia Lääketiedepäiviä kanssamme!

Haluan lisätietoja

    Jättämällä yhteystietosi saat lisätietoja Turun virtuaalisten Lääketiedepäivien yhteistyö- ja näytteilleasettajapaketeista.
    Yhteystietojen jättäminen ei sido osallistumaan.