Lehdistötilaisuudet

Turun Lääketiedepäivät totutussa muodossaan seuraavan kerran 2021 – makupaloja tämän vuoden ohjelmakokonaisuudesta etäkoulutuksena ke 4.11.2020!

Turun Lääketiedepäivien järjestelytoimikunta on käynyt pitkät ja raskaat keskustelut Turun Lääketiedepäivien 2020 toteutuksesta. Toivomme, ja uskommekin, että marraskuussa Turun Lääketiedepäivien aikaan koronaepidemia on jo laantunut. Mutta vaikka tilanne olisikin rauhallinen, niin katsomme, että terveydenhuollon kannalta kriittisesti tärkeän tahon joukkokokoontuminen on mahdollisine karanteeniseuraamuksineen vielä tuolloinkin liian riskialtista.

Siksi olemme raskain sydämin päättäneet siirtää koulutuskokonaisuutemme totutussa muodossaan vuodella eteenpäin marraskuuhun 2021. Meille tapahtuman järjestäjinä päiville osallistuvien turvallisuus on kuitenkin kaikki kaikessa.

Keskiviikolle 4.11.2020 on nyt suunnitteilla pienimuotoisempi etäkoulutus tämän vuoden ohjelmaan valikoituneista ajankohtaisista aiheista. Tästä tulemme viestimään enemmän kesän jälkeen.

Odotamme myös jo innolla ensi vuotta ja Turun Lääketiedepäiviä 9.-11.11.2021! Nähdään silloin taas Logomossa!

Tunnustuspalkinto 2019

Lehdistötiedotteet 2019

Lehdistökutsu 2019

Huomioittehan, että sessioiden puheenjohtajat eivät pysty vastaamaan sähköpostiinsa koulutuspäivänään. Jos haluatte sopia heidän kanssaan tapaamisesta muutoin kuin ennen tai jälkeen session, on hyvä olla yhteydessä heihin viimeistään edellisenä päivänä.

Tieteellinen symposium, tiistai 5.11. klo 8.30-16 Kokouskeskus Mauno
Challenges in aging – Vanhenemisen haasteita
Poimintoja ohjelmasta (liite 1)

Logomon luennot, keskiviikko-torstai 6.-7.11.
Ohjelmavinkit keskiviikko 6.11.
– Ahdistuneisuushäiriöt ja Käytännön kardiologiaa
Poimintoja ohjelmasta (liite 2)

Ohjelmavinkit torstai 7.11. – Päihteet ja ajoterveys sekä Tietoa kiistetään vaikka hautaan asti
Poimintoja ohjelmasta (liite 3)