SISÄLTÖ ja ILMOITTAUTUMINEN

Kaksipäiväisen virtuaalitapahtuman luennot koostuvat jokaiselle lääkärille tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista sekä virtuaalisesta lääketieteellisestä näyttelystä. Aikasi on nyt kalliimpaa kuin koskaan. Virtuaalisuus antaa sinulle mahdollisuuden osallistua milloin, missä ja miten itse haluat.

Tapahtuma tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tapahtuma on lääkärien, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijoiden ja muiden lääkealan vaikuttajien valtakunnallinen virtuaalinen kohtaamispaikka.

Nykyaikainen ja pöpövapaa tapa kouluttautua – osallistuminen vain klikkauksen päässä!

Netti-ilmoittautuminen alkaa maanantaina 16.8.2021. Pääsylinkki lähetetään ennen tapahtumaviikkoa (vko 45) ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen tapahtumaa.

Tapahtuman aikana voit ilmoittautua edelleen, 11.11.2021 iltapäiväluentojen alkamiseen asti. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumisen ja pääsylinkin saamisen välissä on pieni viive.

Luennot »
Oheisohjelmat »
Ilmoittaudu »

OSALLISTUMISMAKSUT

Osallistumismaksut päivitetään pian.

Voit maksaa osallistumisesi Paytrail-maksutavoilla (kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen tai Paytrail-tili, mobiilina myös Mobilepay) tai yritys/työnantajalaskutuksella ilmoittautumisten perusteella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Peruutus- ja osallistujamuutosmaksu 10€.

ERIKOISTUMISKOULUTUS JA TODISTUKSET

Luennot on anottu erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi ohjelmassa erikseen merkityille erikoisaloille. Anotut erikoisalat ja tuntimäärät on mainittu kunkin ohjelman yhteydessä. Turun Lääketiedepäivillä on Duodecimin koulutuksen laatupaketin sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö.

Livekoulutuksen osallistumisen 10.-11.11.2021 jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen. Jälkikäteen tapahtuvien tallenteiden katselusta saat myös todistuksen, joka tullaan lähettämään tallenteiden katseluajan päätyttyä.

Luentojen tallenteet ovat katsottavissa ma 15.11. alkaen samasta linkistä kuin varsinaisena koulutuspäivänäkin ja katsottavissa 30.11.2021 asti!

Majoitus

Majoitusvaraukset 25.10.2021 mennessä

Original Sokos Hotel Wiklund
standard 1hh/vrk – 96€
standard 2hh/vrk – 116€
Eerikinkatu 11, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. 020 1234 600
Varaustunnus: TLTP2021

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
Solo 1-hengen huone/vrk – 118€
Solo 2-hengen huone/vrk – 138€
Humalistonkatu 2, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. 020 1234 600
Varaustunnus: TLTP2021

Scandic Plaza
standard 1-hengen huone/vrk – 112€
standard 2-hengen huone/vrk – 132€
Yliopistonkatu 29, 20100 Turku
plaza.turku@scandichotels.com
p. 02 33200
Varaustunnus: BTLTP081121

 

Radisson Blu Marina Palace Hotel
River view 1hh/vrk – 122€
River view 2hh/vrk – 142€
Linnankatu 32, 20100 Turku
Reservations.Finland@RadissonBlu.com
p. 020 1234 700
Varaustunnus: TLTP2021

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät:
Turunmaan Duodecim-seura ry
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin asia? Vastaus voi löytyä alta!

Osallistuminen - ilmoittautuminen, todistukset, tallenteet

Osallistun keskiviikon ja torstain kursseille, pitääkö virtuaalinäyttelyyn ilmoittautua erikseen?
Virtuaalinäyttelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Ilmoittautuessasi sinulta kysytään oikeudet katsella erillistä reseptinäyttelyä.

Osallistun vain virtuaalinäyttelyyn. Pitääkö minun ilmoittautua?
Ilmoittaudu verkkosivuilla valitsemalla etusivulta ”näyttelykävijä” kun ilmoittaudut pelkästään näyttelyyn. Näyttely on kohderyhmälle maksuton. Ilmoittautuessasi sinulta kysytään oikeudet katsella erillistä reseptinäyttelyä.

Miten saan laskun työnantajalleni?
Valitsemalla maksutavaksi yritys-/työnantajalaskutus. Tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Huomio, että mikäli haluat myös teatterilipun, lunasta ne omakustanteisesti erikseen.

Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Vastaamalla sähköpostiisi tulleeseen osallistumisvahvistukseen pystyt kertomaan muutokset.

Miten ostan teatteriesityksen stream-lipun?
Voit ostaa lipun samalla kun ilmoittaudut mikäli maksat kaiken itse, valitset vain haluamasi liput ilmoittautumislomakkeelta. Mikäli työnantaja maksaa ilmoittautumisesi voi ostaa teatterilipun omakustanteisesti Oheisohjelmat > streamteatteriliput kohdassa olevasta erillisestä linkistä. Emme lunasta ostettuja streamlippuja takaisin.

Miten pääsen sisään tapahtumaan?
Pääsylinkki lähetetään ennen tapahtumaviikkoa (vko 45) ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen tapahtumaa.

Voinko ilmoittautua myös tapahtuman aikaan?
Tapahtuman aikana voit ilmoittautua edelleen, 11.11.2021 iltapäiväluentojen alkamiseen asti. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumisen ja pääsylinkin saamisen välissä on pieni viive.

Miten saan todistuksen osallistumisestani kurssille?
Livekoulutuksen osallistumisen 10.-11.11.2021 jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen. Jälkikäteen tapahtuvien tallenteiden katselusta saat myös todistuksen, joka tullaan lähettämään tallenteiden katseluajan päätyttyä.

Voinko katsoa luentojen tallenteet myöhemmin?
Luentojen tallenteet ovat katsottavissa ma 15.11. alkaen samasta linkistä kuin varsinaisena koulutuspäivänäkin ja katsottavissa 30.11.2021 asti.

Miten voin peruuttaa osallistumiseni?
Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti osallistumismaksun ja mahdollisen teatterilipun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 14 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman osallistumismaksun. Tilattuja teatterin streamlippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.

Virtuaalinen osallistuminen koulutuksiin ja näyttelyyn -miten toimin alustalla

Miten pääsen tapahtuma-alustalle?
Pääsylinkki lähetetään ennen tapahtumaviikkoa (vko 45) ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtuman aikana voit ilmoittautua edelleen, 11.11.2021 iltapäiväluentojen alkamiseen asti. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumisen ja pääsylinkin saamisen välissä on pieni viive.

Miten saan parhaan osallistumiskokemuksen?
Suosittelemme käyttämään tietokonetta virtuaalitapahtumaan osallistumiseen, mutta onnistuu myös seurata tabletin ja mobiilin kautta. Suosittelemme käyttämään Crome-selainta.

Mitä teen jos ääni ei kuulu ja on kuvaongelmia?
Jos koet ääni- tai kuvaongelmia, kirjaudu ulos sekä päivitä tai uudelleen käynnistä selainikkuna. Varmista myös, että ongelma ei ole palomuurissasi, mikäli esimerkiksi osa sisällöstä jää näkymättä tai koet muita teknisiä ongelmia.

Mistä voin kysyä neuvoa tai kommentoida jotain yleistä?
Aulan chat-kanavalle voit laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tapahtumasta tai tapahtuma-aulasta. Myös voit lähettää meiliä turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi

Mistä löydän aikataulut?
Aikataulut-kohdan takaa löydät kaikkien sessioiden ja oheisluentojen aikataulut

Mistä pääsen osallistumaan luennoille?
Salit-painikkeesta pääset katsomaan lähetyksiä sekä osallistumaan sessioihin

Mistä löydän näyttelyn?
Näyttely-osiossa pääset tutustumaan tapahtuman näytteilleasettajiin sekä keskustelemaan heidän kanssaan joko chatin tai videopuhelun välityksellä

Missä voin esittää kysymyksiä ja kommentoida luennon aikana?
Luentosaleista löydät salikohtaiset chat-kanavat tätä varten

Mistä voin muuttaa käyttäjäasetuksiani?
Voit muuttaa osallistujanimeäsi, lisätä valokuvan sekä muita tietoja sivun oikeasta reunasta kohdasta Käyttäjäasetukset, oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi kohdalta. Käyttäjäasetuksista pystyt esimerkiksi valitsemaan näytkö tapahtuman osallistujalistauksessa (vain osallistujallistauksessa näkyville henkilöille voi laittaa yksityisviestiä ja soittaa videopuheluita).

Miten voin lähettää yksityisviestin toiselle osallistujalle?
Chatissa voi lähettää yksityisviestejä klikkaamalla osallistujat-kohdassa henkilön nimeä ja valitsemalla ”Lähetä yksityisviesti”. Sinulle saapuneet viestit näet yläreunan kirjekuoren kuvasta.

Miten voin soittaa videopuhelun toiselle osallistujalle?
Chatissa voi soittaa videopuhelun klikkaamalla osallistujat-kohdassa henkilön nimeä ja painamalla ”Lähetä yksityisviesti”. Tämän jälkeen chat-ikkunassa näkyy videopuhelu painike, jota painamalla saa soitettua henkilölle.