Päivien SISÄLTÖ

Koulutuksellinen osuus koostuu luennoista ja pienryhmätyöskentelystä. Tämän lisäksi lääketiedepäiviin kuuluvat erottamattomasti oheisohjelmana avajaiset sekä iltajuhla, unohtamatta tietenkään lääketieteellistä näyttelyä. Tapahtuma tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tapahtuma on myös lääkärien, lääkealan ja muiden terveysalan vaikuttajien valtakunnallinen kohtaamispaikka.

Kurssit »
Oheisohjelma »
Ilmoittaudu »

SISÄÄNPÄÄSY

Kaikki alan ammattilaiset ovat tervetulleita tutustumaan veloituksetta näyttelyyn, vaikka eivät osallistuisikaan maksullisille kursseille. Sisäänpääsy näyttelyyn sekä luennoille edellyttää rekisteröitymistä. Näyttelykävijä ei pääse kursseille, vaan niille tulee ilmoittautua erikseen. Ilmoittauduttuasi kurssille, saat tulostettavan rintamerkin, joka oikeuttaa myös näyttelyyn. Rintamerkit lähetetään viikkoa ennen osallistujan ilmoittamaan sähköpostiin. Rintamerkit skannautetaan sisääntullessa ja luentosalien ovilla.

ILMOITTAUTUMINEN

Netti-ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 16.8. ja päättyy perjantaina 20.10. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista Logomossa ilmoittautumispisteessä, jolloin osallistujahintoihin lisätään 30 e. Luentosalit ovat erikokoisia ja salit varataan osallistujamäärän mukaan kutakin sessiota varten. Siksi on hyvin tärkeää, että osallistujat ilmoittavat, mihin sessioihin aikovat ensisijaisesti osallistua.

Emme pysty vastaanottamaan ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostitse. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä Turun Duodecimin aluetoimistoon puh. 0400 835 808 tai turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi

OSALLISTUMIS-
MAKSUT

160 € 1 päivä
190 € 2 päivää
Eläkeläisalennus -50%
20.10. jälkeen hintoihin lisätään 30 €.
Osallistumismaksuun sisältyy luentolyhennelmäkirja ja lounas. Kahvi omakustanteinen.

Turun alueen lääketieteen opiskelijat veloituksetta, lounas omakustanteinen.

Osallistumismaksut sekä iltajuhlaliput laskutetaan ilmoittautumisten perusteella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi.

NÄIN TULET LOGOMOON

Huomioithan, että pysäköintitilaa on Logomon läheisyydessä rajallisesti, joten pyytäisimme saapumaan kevyen liikenteen väyliä pitkin, kimppakyydeillä tai julkisilla kulkuneuvoilla mikäli mahdollista. Lisää tietoa Logomon sivuilta.

ERIKOISTUMISKOULUTUS JA TODISTUKSET

Luennot on anottu erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi ohjelmassa erikseen merkityille erikoisaloille. Anotut erikoisalat ja tuntimäärät on mainittu kunkin ohjelman yhteydessä. Turun Lääketiedepäivillä on sähköinen arviointi- ja todistuskäytäntö. Viivakoodilla varustettu rintamerkki luetaan luentosalin ovella. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään sähköinen arviointilomake ja sen täytettyään osallistuja voi itse tulostaa todistuksen.

Majoitus

Majoitusvaraukset 06.10.2017 mennessä:
varaustunnus Duodecim / Turun Lääketiedepäivät

Original Sokos Hotel Hamburger Börs
1HH/vrk – 108€
2HH/vrk – 128€
Aikuisen lisävuode 30€/vrk
Kauppiaskatu 6, 20100 Turku
sokos.hotels@sok.fi
p. 020 123 4600
(varauksessa mainittava hotellin nimi)

Radisson Blu Marina Palace Hotel
1HH/vrk – 122€
2HH/vrk – 142€
Linnankatu 32, 20100 Turku
info.turku@RadissonBlu.com
p. 020 1234 710

Scandic Hotel Julia
1HH/vrk – 117€
2HH/vrk – 135€
Eerikinkatu 4, 20100 Turku
julia@scandichotels.com
p. 02 336 000

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät:
Turunmaan Duodecim-seura ry
Suomalainen Lääkäriseura Duodecim

Usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako jokin asia? Vastaus voi löytyä alta!

Usein kysytyt kysymykset

Tulen keskiviikon kursseille ja aion käydä myös näyttelyssä. Pitääkö näyttelyyn ilmoittautua erikseen?
Näyttelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mikäli olet netin kautta ilmoittautunut – osallistuminen yhtenä päivänä.

Tulen vain näyttelyyn. Pitääkö minun ilmoittautua?
Ilmoittaudu verkkosivuilla valitsemalla etusivulta ”näyttelykävijä” kun ilmoittaudut pelkästään näyttelyyn. Näyttely on kohderyhmälle maksuton. Voi myös ilmoittautua paikan päällä ilmoittautumispisteessä.

Miten saan laskun työnantajalleni?
Tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. Huomio, että teet uuden tilauksen mikäli haluat maksaa osallistumisestasi jotain itse esim. iltajuhlalipun.

Haluan muuttaa ilmoittautumistani. Mitä teen?
Vastaamalla sähköpostiisi tulleeseen osallistumisvahvistukseen pystyt kertomaan muutokset. Muista myös perua osallistumisesi sähköpostiin turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi, jos et pääsekään tulemaan.

Miten ostan iltatilaisuuksiin liput?
Voit ostaa liput samalla kun ilmoittaudut. Valitse haluamasi liput ilmoittautumislomakkeelta. Liput voit noutaa Logomosta ilmoittautumispisteestä tai iltajuhlapaikan ovelta ennen tilaisuutta. Liput kannattaa ostaa ennakkoon, koska tilaisuudet ovat suosittuja.

Miten pääsen sisään Logomoon?
Tulostamalla sähköpostiisi tulleen rintamerkin nopeutat sisäänpääsyäsi. Jos olet hukannut viestin, rintamerkki voidaan tulostaa sinulle Logomon ilmoittautumispisteessä. Sisäänkäynti tapahtuu Teatteri-ovesta.

Miten saan todistuksen osallistumisestani kurssille?
Mennessäsi kurssisaliin sinut rekisteröidään kurssille. Kurssin jälkeen sähköpostiisi tulee palautekysely, johon vastaamalla saat paluuviestinä todistuksen.